štvrtok 19. novembra 2015

Žehličkou k vlnám

Ahojte Parťáci! :) 






Dnešné video bude blogové. Je to divné čítať, ale je to tak. Takýto typ videí by som nechcela dávať na youtube, preto som sa rozhodla, že veci ktoré nechcem dať na youtube budem dávať na blog. 
V tomto videu uvidíte niečo čo ste možno nikdy nevideli. Nemať sesternice kaderníčky, nevedela by som to ani ja :D Som vlastníkom obyčajnej žehličky na vlasy bez názvu ( podľa mňa to je niečo random z drogérie za pár centov :D ). Občas mám chuť si spraviť vlny alebo brčiny, ale pre túto občasnú náladu nemám záujem investovať do nejakej kulmy. Preto dievčatá, ktoré máte žehličku a chcete vlny nezúfajte! Vlny sa dajú docieliť aj za pomoci žehličky :) V následujúcom krátkom návode vám ukážem 2 spôsoby.

1. Je jednoduchší, ale vydrží kratšie
2. Vydrží dlhšie, no pozor na spálené vlasy. Berte po menšom prameni, aby ste čas žehlenia mali čo najkratší a zároveň najúčinnejší. Dlhšie vám to aj vydrží :)

Ešte na začiatku používam ochranný sprej na žehlenie a na dlhotrvajúci efekt určite odporúčam lak na vlasy :) Ak vyskúšate niečo z môjho blogu, budem rada ak budete heštegovať #PATRABENE, ďakujeeeem 




1 komentár:

  1. How to Win at Online Poker in Las Vegas
    With so many online bet365 해외 배당 흐름 poker rooms that you can't 벳 페어 make your own money, the 이 스포츠 game isn't 도박장 rigged. 로투스 바카라 It is rigged and is rigged and rigged at every turn.

    OdpovedaťOdstrániť

Copyright © 2014 patra